top of page

Abone olmayı unutmayın


Abone olmayı unutmayın


Abone olmayı unutmayın... Yanlış okumadınız! Marbling Bodrum instagram hesabına abone olduğunuzda yukarıda yazan tüm avantajlara sahip olurken, aynı zamanda otomatik olarak dahil olacağınız toplu mesaj listesi sayesinde her türlü yeniliklerden haberdar olacaksınız. Ve tabi sadece yenilik değil, "Bilgi paylaşıldıkça çoğalır." felsefesiyle abone olan ve toplu mesaj listesine kaydolan herkes sık sık harika dökümanların ücretsiz sahibi olacak.


Haydi şimdi yukarıdaki butona tıklayın ve aboneliğinizi gerçekleştirin. Ardından benimle iletişime geçerek ilk hediyenizi almaya hak kazanın.


İşte adımlar

  1. Yukarıdaki butona tıklayarak Marbling Bodrum instagram hesabını takibe alın, bildirimleri açın ardından sayfaya abone olur.

  2. Hemen peşine whatsapp iletişim numaramız olan + 90 542 240 55 34 no'lu telefon numarasına mesaj atarak kendinizi toplu mesaj listesine kaydettirin.

  3. Abonelik ve listeye kaydınızı tamamladıktan sonra yukarıdaki fotoğrafta bulunan ayrıcalıkların hangisini hediye olarak istediğinizi yazmanız yeterli.

  4. Tüm bunlardan sonra Marbling Bodrum ayrıcalıklarının keyfini çıkarın.


Sevgiler



8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page